Hotel Olympia

Hotel Olympia (1.600 meter) heeft een unieke ligging en is al vele jaren zeer populair bij onze gasten. Het hotel ligt direct aan de liften, u kunt van én naar het hotel skiën.

offerte aanvragen

De twee- tot meerpersoonskamers zijn ruim en praktisch ingericht. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet. Een aantal kamers beschikt over een balkon.

Zowel het ontbijt als het diner wordt voor u in buffetvorm geserveerd. Bij volpension is het mogelijk om te lunchen in het hotel. In het hotel bevindt zich een bar, discotheek en een leuke zitkamer met sfeervolle open haard waar groepen een eigen avondprogramma kunnen verzorgen. Er zijn ontspanningsmogelijkheden zoals tafelvoetbal, biljart en air hockey (allen tegen betaling).

De skiverhuur bevindt zich in het hotel, dus optimale service is verzekerd. Het is niet mogelijk om in het hotel of in vele bergrestaurants te pinnen, de dichtstbijzijnde pinautomaat is op 6,5 kilometer te vinden in het dorp Axams.

Axamer Lizum

Het skigebied Axamer Lizum is bekend geworden door de Olympische Spelen die er in 1964 & 1976 zijn gehouden. Het skigebied biedt mogelijkheden voor ieder type skiër. Voor de beginners is er een oefenpiste achter het hotel.

In het skigebied zijn diverse restaurants waaronder het Panoramarestaurant op de top van de berg met een overweldigend uitzicht. Er zijn enkele après-ski mogelijkheden.

Even een dag niet op de piste, wat dacht u van een excursie met Nederlandse gids naar de stad Innsbruck (ca. 30 minuten rijden) of een bezoek aan de wereldberoemde skischans ‘BergIsel’ in Innsbruck?

GebiedengroepsaccommodatiesFacebook