Groeps- en schoolreisverzekering

Als u met een groep op reis gaat, heeft u een bijzondere verantwoordelijkheid voor de deelnemers. Een goede voorbereiding van de reis is belangrijk. Natuurlijk hoort daar ook een reisverzekering bij.
Voor groepsreizen heeft de Europeesche de perfecte oplossing: de groeps- en schoolreisverzekering. Hiermee heeft u niet alleen een uitgebreide dekking tegen de financiële risico’s van de reis, maar bent u ook verzekerd van professionele hulpverlening door de Europeesche Hulplijn. Een geruststellende gedachte voor leiding, deelnemers en de ‘thuisblijvers’. Sluit de verzekering op tijd af.

De groeps- en schoolreisverzekering (combinatie 2) biedt dekking voor:

  • Personenhulp (bij ongeval, ziekenhuisopname of als u plotseling naar huis terug moet).

  • Geneeskundige kosten (omdat de dekking van een ziektekostenverzekeraar per deelnemer kan verschillen en in het buitenland vaak te kort schiet).
  • Ongevallen (bij overlijden of algehele blijvende invaliditeit).
  • Aansprakelijkheid en rechtsbijstand.
  • Buitengewone kosten (zoals extra kosten bij een onvoorziene omstandigheid).
  • Telecommunicatiekosten (om in contact te komen met hulpverleners).
  • Schade logiesverblijven (schade aan inventaris en vakantieverblijf).
  • Bagage.
  • Winter-/bijzondere sporten.

Als er tijdens de reis toch iets mis gaat, kunt u een beroep doen op de Europeesche Hulplijn. De Hulplijn geeft medisch advies variërend van pijnstiller tot artsbezoek en verwijst naar betrouwbare artsen in het buitenland. Ook bij pech, ongeval en ziekenhuisopname neemt u contact op met de Hulplijn. De rekening van arts of ziekenhuis wordt rechtstreeks door de Europeesche betaald.

De prijzen en algemene voorwaarden kunt u opvragen bij één van onze medewerkers.

Annuleringsverzekering:

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u, uw reis niet door kan laten gaan.
Om te voorkomen dat dit hoge kosten met zich meebrengt bieden wij u de mogelijkheid om, bij boeking, tegen een kleine toeslag een annuleringsverzekering af te sluiten. Deze kan voor individuele reizigers worden afgesloten, voor een deel van de groep en voor de hele groep worden afgesloten.

Deze verzekering wordt afgesloten bij de Europeesche en biedt dekking voor alle onderdelen van de reis die via Lever Reizen geregeld zijn.

GebiedengroepsaccommodatiesFacebook