Service

Bij Lever Reizen vinden we service en kwaliteit erg belangrijk. Hieronder ziet u welke service wij bieden en welke kwaliteit wij leveren.

Inschrijfsysteem

Via ons online inschrijfsysteem kunt u de deelnemers inschrijven of kunnen zij zichzelf inschrijven. Daarnaast is het mogelijk om op elk moment de inschrijvingen in te kijken en wijzigingen te maken.

Informatieavond

Organiseert u een informatieavond voor de deelnemers? Wij komen graag langs om vragen te beantwoorden en meer informatie over de reis, de bestemming en wintersport te geven.

Promotie

Op aanvraag leveren wij een gratis pakket met posters en flyers ter promotie van de reis.

Handige tips

Lever Reizen is doorgewinterd in wintersport. Maak gebruik van onze handige tips & bestanden zodat u goed beslagen ten ijs komt. Bekijk de informatie over skiniveau’s bepalen, paklijst & bus-groottes.

Ski- en snowboardles

U kunt bij ons aangeven welke deelnemer er les wil en op welk niveau. U kan ervoor kiezen om Nederlandse skileraren van Lever Reizen met u reis mee te laten gaan. Zij ondersteunen u tijdens de hele reis.

Wat moet er mee?

Onbekend met wintersportvakantie? Zorg ervoor dat de juiste spullen meegaan!. Wij hebben alvast een paklijst voor u gemaakt.

We helpen u graag verder met de voorbereidingen van uw reis!

GebiedengroepsaccommodatiesFacebook