Uw reis op maat gemaakt

Met uw bedrijf op wintersport is een bijzonder evenement. Om het een groep naar de zin maken, moet je heel goed aanvoelen wat de deelnemers interesseert. Alle reizen worden daarom op maat samengesteld. Uw wensen bepalen hoe de uiteindelijke reis eruit ziet. Een eenvoudig gasthof op 10 kilometer van de lift tot een schitterend 5-sterren hotel op de piste. Zo boeken veel bedrijven bijvoorbeeld hun wintersportreis als short-ski; 3 dagen skiën met 2 overnachtingen. Een ideale formule!

Compleet
programma

Alles wat mogelijk is zetten we in om de wintersportreis voor uw bedrijf onvergetelijk te maken. Het is voor ons belangrijk dat de complete reis tot in de puntjes is georganiseerd, zodat u er met volle teugen van kunt genieten! Op locatie een eigen reisleider en een uitgebreid programma met lessen en afsluitende slalomwedstrijd, lunches, feestavond met band of dj, thema-buffet of een stadsbezoek behoren tot de mogelijkheden.

Kennis van bestemmimgen

Voor alle wintersportreizen voor bedrijven is onze gedachte: we hebben het of we vinden het voor u! Dat kunnen we ook gemakkelijk zeggen, want elk jaar trekken we er met ons team meerdere keren op uit om bekende en ook nieuwe locaties te bekijken. Persoonlijk, dus wat we beloven is er ook!

Alternatieve programma`s

Ook voor de collega’s die graag mee op reis willen maar niet van sneeuwsport houden bieden we een programma. Denk aan een stadsbezoek, uitstapje naar een kasteel,  arreesleetocht, schnappsproeven of toch iets sportiever zoals sneeuwschoenwandelen of snowbiken.

GebiedengroepsaccommodatiesFacebook