Neukirchen am Großvenediger

Ski-Arena Wildkogel, het skigebied van Neukirchen en Bramberg, is een aantrekkelijk skigebied dat vooral erg geliefd is bij familie- en schoolgroepen. Zowel Neukirchen als Bramberg beschikt over een gondelbaan, die u snel in het skigebied brengt. De afdalingen zijn zeer gevarieerd, dit maakt het gebied geschikt voor elk type skiër. Skiën op de Wildkogel is skiën in een kom waardoor het gebied meer dan overzichtelijk is voor grotere groepen.

Het gebied heeft lange afdalingen, brede pistes en een opmerkelijk verschil in hoogte namelijk van 856 tot 2.150 meter. Veel hellingen zijn aan de noordkant van de berg, waardoor de sneeuwkwaliteit lang goed blijft.

De liften zijn zeer modern en comfortabel. Sneeuwkanonnen zorgen voor een prima sneeuwzekerheid en perfecte pistes! Ook later in het seizoen heeft dit gebied een goede sneeuwkwaliteit.

Naast de mooie en brede pistes beschikt Ski-Arena Wildkogel over een 14 km lange rodelbaan, de langste van Europa! Rodelen kan zowel overdag als ‘s avonds wanneer de baan verlicht is. Rodelen biedt plezier voor jong en oud!

6-daagse reis naar Neukirchen
50 leerlingen + 5 docenten (vrij van kosten)

vanaf €375,00 p.p.

Inclusief:
- vervoer per Tourist Class Touringcar;
- 3 overnachtingen op basis van halfpension;
- 4 dagen skimateriaal inclusief helm;
- 4-daagse liftpas voor het skigebied Ski Arena Wildkogel;
- 2 ski-/snowboardleraren voor 4 dagen;
- 5 docenten vrij van kosten bij 50 betalende deelnemers.

Deze aanbieding is geldig voor winter ’17-’18, onder voorbehoud van beschikbaarheid en gebaseerd op deelnemers geboren in 1999 en later.

GebiedengroepsaccommodatiesFacebook