3 Länder Freizeit-Arena

Schneewinkel Tirol bestaat uit de individuele skigebieden St. Johann in Tirol, Fieberbrunn, Pillersee/Buchsteinwand en Steinplatt-Waidring. Samen geven de skigebieden een hoogtebereik van 700 tot 2.025 meter. Het totale Schneewinkel Tirol heeft ca. 154 km aan geprepareerde pistes.

offerte aanvragen

De skigebieden zijn geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde skiër. De skigebieden hebben elk hun eigen karakter en daarom is het des te leuker om de verschillende skigebieden te verkennen tijdens uw vakantie. Door middel van gratis skibussen zijn de skigebieden met elkaar verbonden.

Het grootst aaneensluitend skigebied is Steinplatt-Waidring met 44 kilometer. St. Johann in Tirol volgt daarna met 42 kilometer aan pistes. Fieberbrunn met 35 kilometer aan pistes en Pillersee/Buchsteinwand met 22 kilometer volgen daarop. Met een skipas van 3 dagen of langer van één van deze skigebieden heeft u automatisch toegang tot het gehele 3 Länder Freizeit-Arena. Vroeger ook wel bekend als Schneewinkl.

Funparks zijn te vinden in Fieberbrunn, St. Johann in Tirol en Steinplatt-Waidring.

Het ruime dal waarin St. Johann ligt, leent zich uitstekend voor de langlauf- sport. Bij St. Johann ligt tevens een van de grootste langlaufcentra van Tirol. Acht loipes met een totale lengte van 275 kilometer bieden afwisselende routes.

In St. Johann werken wij onder andere samen met Gasthof Hauser, een top accommodatie voor groepen. 

www.bergbahnen-stjohann.at

www.3laenderfreizeitarena.com/

GebiedengroepsaccommodatiesFacebook