Ski Amadé

Ski Amadé ligt 60 kilometer ten zuiden van Salzburg en staat bekend als het grootste skigebied van Oostenrijk.
Het skigebied is onderverdeeld in 5 regio’s: Sportregion Schladming, Gasteinertal, Großarltal, Hochkönig Winterreich en Salzburger Sportwelt.

offerte aanvragen

De skipas van het ski Amadé heeft een enorm bereik; 760 kilometer pistes en meer dan 270 liften. De dorpen Flachau, Wagrain en St. Johann im Pongau / Alpendorf maken deel uit van het Salzburger Sportwelt. Deze regio bestaat uit een tiental dorpen. De dorpen beschikken samen over meer dan 239 kilometer pistes en zo’n 80 liften!

Skischaukel Flachau - Wagrain – St. Johann im Pongau bestaat uit 115 km aan pistes. Dit gebied is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde skiër. Ook voor snowboarders zijn hier voldoende mogelijkheden om zich helemaal uit te leven!
Voor de langlaufers zijn er in dit gebied 250 km aan loipen van elk niveau te vinden. De langste is de Tauernloipe (in totaal 50 km.) en loopt van Radstadt naar Wagrain, waarbij de dorpen Altenmarkt, Eben im Pongau en Flachau aangedaan worden.

De afgelopen 10 jaar behoorde dit skigebied met regelmaat tot de top 5 van beste skigebieden van Oostenrijk. Jaarlijks worden de faciliteiten op de pistes en in de dorpen vernieuwd om het de klanten naar hun zin te maken.

www.skiamade.com

GebiedengroepsaccommodatiesFacebook