Wintersport met school

Al vele jaren laat een groot aantal scholen hun wintersport, schoolreis of winterkamp door Lever Reizen organiseren. Of het nu gaat om een 1-daagse of meerdaagse reis, onze wintersportreizen worden helemaal op maat samengesteld. Geef aan wat uw wensen zijn en wij gaan  voor uw school aan de slag.

Nederlandstalige instructeurs

Wilt u tijdens de wintersportreis ski- of snowboardinstructie? Wij kunnen onze eigen Nederlandse begeleiders of instructeurs van de Oostenrijkse skischool inzetten. Wij werken in alle skigebieden samen met de lokale skischolen. De voordelen van onze eigen Nederlandse begeleiders: geen taalprobleem en meer betrokkenheid bij de groep. Daarnaast zal één begeleider als reisleider worden ingezet. Deze is van begin tot eind uw aanspreekpunt en verantwoordelijk voor een goede uitvoering van het programma van het winterkamp. Zodoende kunt u optimaal van de reis genieten!

De juiste accomodatie

Een jeugdaccommodatie voor uw groep alleen of gedeeld met anderen? Dichtbij de piste of is juist wat verder weg beter voor uw groep?

Wij werken met diverse jeugdaccommodaties samen welke we goed kennen. Zo kunnen we u de meest geschikte accommodatie in het juiste skigebied aanbieden!

Avondprogramma

Wij organiseren ook graag een avondactiviteit welke is afgestemd op de groep.
Ga mee rodelen, zwemmen of op fakkeltocht. Liever in de accommodatie blijven? Onze leraren kunnen helpen bij het organiseren van een bonte avond of groepsspel. Daarnaast zijn er in de accomodatie vaak diverse spelletjes te doen als tafelvoetbal, biljart of tafeltennis.
Is de reis in het kader van een opleiding? Dan hebben wij op verschillende bestemmingen de mogelijkheid om het educatieve deel in te vullen. Denk bijvoorbeeld aan een stadsrondleiding of een presentatie van het VVV.

Kennis van skigebieden

Elke bestemming en skigebied kent zijn plus- en minpunten. Wij weten precies welk gebied bij uw groep past en welke aansluit op de wensen.
Kies uit een skigebied waar veel kilometers gemaakt kunnen worden of juist een iets kleiner en overzichtelijker gebied. Hierbij verzorgen we natuurlijk ook het vervoer, de lessen, liftpassen, materiaal en eventueel (avond)programma.

Onderstaande video geeft een mooi beeld van wat je van ons kunt verwachten!

GebiedengroepsaccommodatiesFacebook