De mooiste skigebieden

Een skireis naar Oostenrijk boekt u simpelweg bij Lever Reizen. Hier vindt u onze selectie van de mooiste skigebieden. Van beginner tot vergevorderd; voor elk niveau skiër en snowboarder heeft Oostenrijk genoeg te bieden.

Wilder Kaiser

Een van de grootste aaneengesloten gebieden van Oostenrijk. Met een skipas heb je meer dan 284 kilometer aan pistes. Een perfect gebied voor groepen die langer weg willen en waar iedereen graag een tocht wil maken.

Sankt Johann in Tirol

Sankt Johann in Tirol is erg gunstig gelegen gezien de reisafstand en de mogelijkheden voor veel verschillende gebieden. Sankt Johann, Pillersee en Waidring-Steinplatte vormen samen het gebied Schneewinkel. Maar u kan eenvoudig uitwijken naar Kitzbuhel, Scheffau of Fiberbrunn.

Ski Amadé

Ski Amadé bestaat uit zeven verschillende skigebieden. Het grootste gebied is Flachau-Wagrain-Alpendorf met 120 km aan pistes. Een perfect gebied voor groepen met uiteenlopende niveaus.

Wildkogel Arena

Het skigebied van Neukirchen en Bramberg is een aantrekkelijk gebied voor familie- en schoolgroepen. Zowel Neukirchen als Bramberg beschikt over een gondel. Het is een erg overzichtelijk gebied en daardoor aantrekkelijk voor grote groepen.

Axamer Lizum

Axamer Lizum ligt op slechts 18 km afstand van Innsbruck. Omdat het een hoger gelegen gebied is, is het erg sneeuwzeker. Het gebied is geschikt voor elk type skiër of snowboarder.

Zell am See / Kaprun

Zell am See heeft met de Schmittenhöhe 77 km aan piste. Kaprun heeft met de Kitzsteinhorn en Maiskogel 61 km aan piste. Door de gletsjer van Kaprun is het een sneeuwzeker gebied waar bijna het hele jaar geskied kan worden.

Dit is een klein aantal van de gebieden waar wij actief zijn.
Heeft u voorkeur voor een ander gebied, geef dan uw wensen door

GebiedengroepsaccommodatiesFacebook